Вихованці гуртка «Карате» Зміївського ЦДЮТ вибороли перші та другі місця у клубному турнірі з "Контактного карате"

Вихованці гуртка «Карате» Зміївського ЦДЮТ під керівництвом Костянтина Горбенка у клубному турнірі з «Контактного карате», який проходив у місті Дергачі, вибороли перші та другі місця

Юні спортсмени - хлопці та дівчата з населених пунктів Лиману та Шелудьківки у напружених поєдинках виборювали звання найсильніших. Як результат, в особистих заліках вихованці Костянтина Борисовича посіли 5 перших місць та 3 других, за що й отримали дипломи та медалі. А по завершенню змагань, організатори турніру пригостили всіх учасників смачною польовою кашею.

Ось вони – золоті медалісти турніру: Сохранич Максим, Кущ Нікіта, Арєхов Максим (з Лиману), Михайліченко Софія і Коршунова Ксенія (з Шелудьківки). Відповідно срібними призерами стали: Кравченко Іван та Стемповський Данило (з Лиману), Євченко Ліза (з Шелудьківки).

Вітаємо юних спортсменів з блискучим виступом, новими досягненнями та гарним результатом поєдинків. Чергова перемога вихованців та їх наставника Костантина Горбенка вкотре довела, що наші вихованці мають гарну підготовку, чудову фізичну форму та прагнення до нових перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.