Обласний семінар-практикум

30 жовтня 2018 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся обласний семінар-практикум за темою «Декоративно-прикладне мистецтво як джерело виховання у дітей креативного мислення». У обласному семінарі-практикумі взяли участь керівники гуртків декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти.

Практичний семінар відвідали і керівники гуртків КЗ «Зміївський ЦДЮТ», під час якого ознайомилися з методами та завданнями розвитку творчих здібностей дитини засобами декоративно-прикладного мистецтва, зособливостями створення традиційної ляльки та тонкощамивиготовлення орнаментальної тарілки відбитком природних матеріалів.

Особливо приємно, що до проведення практичної частини семінару була запрошена наша колега Наталія Курило, керівник гуртка «Народна творчість». Її вихованці є постійними переможцями Всеукраїнських виставок-конкурсів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва.

Під час майстер–класу вона відкрила професійні секрети з виготовлення квітів з листя кукурудзи. Це досить незвичайна сировина яка дозволяє виготовляти цікаві вироби. Тому саме цей вид діяльності особливо зацікавив присутніх і зібрав чи не всіх учасників семінару-практикуму поряд з нашою майстринею. Під кінець майстер-класу всі залюбки продемонстрували на що саме можуть перетворитися кукурудзяне листя.

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.