Новорічний квест, або Як вихованці центру дитячої та юнацької творчості подорожували до країни казок

У ці новорічні дні казкові герої Снігуронька, Попелюшка, лисиця Аліса, лісова Кікімора та Баба Яга разом з вихованцями Зміївського центру дитячої та юнацької творчості розпочали казкову подорож до країни казок, у гості до Діда Мороза.

Цікаві ігри, запальні танці, рухливі конкурси для малечі – усе це об’єднало присутніх у велику дружню родину, де панував святковий настрій, радість і сміх.

«Як бачите, на святі кожна дитина відчувала себе героєм чарівної казки. Ніхто із малят не сидів без діла. Всі весело танцювали, водили з казковими героями хороводи, грали в рухливі ігри, відгадували загадки, малювали сніговита та гучно кликали головного героя свята – Діда Мороза», — наголосила директор центру Вікторія Дугіна.

Дійсно, розважальна програма, підготовлена творчими й активними педагогами закладу позашкільної освіти видалась доволі захоплюючою. Окремим подарунком для присутніх став виступ учасників танцювального гуртку (керівник О.Козенко). А наостанок відбулось найприємніше: всі отримали солодощі та сфотографувались з головними новорічними героями — Дідом Морозом і Снігуронькою.

Фоторепортаж

/Files/images/ф4.jpg/Files/images/ф5.jpg/Files/images/ф10.jpg/Files/images/ф15.jpg/Files/images/ф17.jpg/Files/images/ф23.jpg/Files/images/ф26.jpg/Files/images/ф38.jpg/Files/images/ф52.jpg/Files/images/ф54.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 322

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.