Веселі осінні канікули

Осінні канікули – прекрасна пора, коли можна весело, цікаво та з користю провести час. Особливо це стосується гуртківців КЗ «Зміївський ЦДЮТ», педагоги якого запропонувала дітям різноманітну розважально-пізнавальну програму.

23 жовтня учні з задоволенням взяли участь в ігровій програмі «Грибна лихоманка», яку підготували керівники гуртків Кристина Солоп та Катерина Колчинцева. Багато людей восени полюбляють «тихе полювання» (збирання грибів), тому діти вчилися розпізнавати їстівні та отруйні гриби, брали участь у різних конкурсах та змаганнях.

Цікавою та пізнавальною була поїздка вихованців гуртка «Природа рідного краю» та танцювального гуртка до Харківської музично–спеціалізованої театральної бібліотеки імені К.С. Станіславського, яку 24 жовтня організували керівники гуртків Олена Козенко та Ольга Воскобойник. Вихованці з великим задоволенням прослухали лекцію на тему «Стародавні іграшки» та мали змогу ознайомитись з мистецтвом художньої літератури найстарішої в нашій країні бібліотеки, яка є центром розвитку і популяризації культури і мистецтва в Україні.

25 жовтня вихованці закладу здійснили захоплюючу подорож у пошуках скарбів під час конкурсно-розважальної програми «Піратські пригоди», яку провели керівники гуртків Тетяна Танцур та Віра Острікова. Всі діти прийшли в різноманітних піратських костюмах, з задоволенням пройшли «Посвяту в пірати», навчилися, як поводитися на кораблі в різних складних ситуаціях. Дуже сподобалися глядачам виступи вихованців вокального гуртка та танцювального колективу «Конфетті». «Пірати» відвідали різні острови з випробуваннями і дізналися, що найцінніший скарб це – «знання». Наприкінці, капітан, який знайшов скриньку зі скарбами, пригостив усіх присутніх цукерками.

Також в цей день, вихованці гуртка «Технічне моделювання» ознайомилися з творчістю майстра-різбляра В. Колісника і були вражені досконалістю виконаних з дерева робіт.

Казково-грайливою була атмосфера в гуртках «Народна творчість» (керівники Тетяна Затолокіна та Ольга Воскобойник) під час святкування Хелоуіна. Цікавою та захоплюючою була навіть сама підготовка до свята: оформлення кабінетів, гримування, виготовлення поробок з гарбузів. Казкові персонажі завзято відганяли «нечисту силу», проводили майстер-класи, флешмоби, змагалися, а наприкінці влаштували веселе чаювання.

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.