Наші юні краєзнавці стали лауреатами Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна»

Днями у Комунальному закладі «Харківська обласна станція юних туристів» були підбиті підсумки обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна». У конференції взяли участь майже 200 краєзнавців із 35 районів та об’єднаних громад Харківщини. Зміївщину достойно представили вихованці центру дитячої та юнацької творчості Алевтина та Анна Ковальови, учениці 11 класу Лиманської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник гуртка Рябуха Л.М.) та Таїсія Канівецька, учениця 8 класу Соколівського НВК ім. Отакара Яроша (керівник гуртка Хименко Л.П.).

Як розповіла нам директор Зміївського ЦДЮТ Вікторія Дугіна, дана експедиція «Моя Батьківщина – Україна» є традиційною і проводиться вона з метою вдосконалення форм і змісту виховної роботи в гуртках історико-краєзнавчого спрямування. «Приємно, що діти та молодь з задоволенням долучаються до вивчення історичної та культурної спадщини, природного різноманіття рідного краю, знайомляться з об’єктами заповідного фонду, - наголошує Вікторія Миколаївна. – Приємно також, що вихованці центру дитячої та юнацької творчості є не лише активні учасники районного та обласного турів Всеукраїнської краєзнавчої експедиції, але й стають їх лауреатами. Сьогодні ми вітаємо керівників історико-краєзнавчого гуртка Любов Павлівну Хименко та Людмилу Миколаївну Рябуху за достойне представлення нашого закладу на обласному рівні. А їх вихованок з маленькими перемогами! Так тримати!»

/Files/photogallery/1904/изображение_viber_2019-12-03_13-07-03.jpg

На завершення роботи конференції всі її учасники отримали грамоти та надруковану окрему збірку, куди ввійшли роботи переможців обласного етапу експедиції «Моя Батьківщина - Україна». А пошукові роботи абсолютних переможців експедиції будуть направлені до Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді (м. Київ) для участі у Всеукраїнському етапі експедиції.

/Files/photogallery/1904/изображение_viber_2019-12-03_13-07-02.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.